📞
INFORMACJE I ZAPISY
791 393 050

Opinie

DOSKONAŁA
13 opinii na
Janek Gryczka
Janek Gryczka
15/04/2021
Zweryfikowana
Najlepszy fizjoterapeuta, jakiego mógłbym komukolwiek polecić!
Czytaj więcej
Monika Świercz
Monika Świercz
14/09/2020
Zweryfikowana
Empatia, zrozumienie, pełen profesjonalizm ale też to co lubię najbardziej czyli bez żadnej taryfy ulgowej 🙂 czyli krew i pot 😀 Wszystko to, co powinna zawierać doskonała rehabilitacja!
Czytaj więcej
Anna Korczak
Anna Korczak
02/09/2020
Zweryfikowana
Krzysztof Uniejewski
Krzysztof Uniejewski
09/07/2020
Zweryfikowana
aż żałuję, że tylko 5 gwiazdek można dać, bo na prawdę nigdzie jeszcze nie spotkałem się z takim podejściem. Bardzo indywidualne, szczegółowy wywiad w poszukiwania źródła bólu. Problem z bólem pleców zniknął już po pierwszej wizycie, a obecna rehabilitacja barku przynosi coraz to większą ulgę po każdym spotkaniu.
Czytaj więcej
Bartosz Łukasiak
Bartosz Łukasiak
06/06/2020
Zweryfikowana
Kilka miesięcy temu dotarłem do gabinetu Pani Magdy z drobną prośbą o taping, ponieważ doznałem kontuzji mięśnia dwugłowego, a miałem do przebiegnięcia 5 km bieg WOŚP.... Dzisiaj dwójka wyleczona a ja jestem rozciągnięty jak nigdy przedtem i zmotywowany do ćwiczeń tak, że jak odpuszczę jeden dzień to mam ogromne wyrzuty sumienia ;). To wszystko dzięki Pani Magdzie, która doskonale określa kierunek w stronę zamierzonego efektu. Dziękuję za indywidualne podejście i za czas który nie goni. Ale proszę nie myśleć że wizyty w tym gabinecie to spacer po parku. "Pani Magda" boli długo, ale syndrom sztokholmski działa i tak łatwo się mnie nie pozbędzie 🙂 😉
Czytaj więcej
Sylwia Botev
Sylwia Botev
01/07/2019
Zweryfikowana
Artur Pruszkowski
Artur Pruszkowski
29/04/2019
Zweryfikowana
Ania Pyszyńska
Ania Pyszyńska
23/02/2019
Zweryfikowana
Aleksander Podsiadło
Aleksander Podsiadło
25/12/2018
Zweryfikowana
Leczę tu kontuzje, profesjonalni rehabilitacji i natychmiastowy powrót do zdrowia.
Czytaj więcej
Madzialena P.
Madzialena P.
03/10/2018
Zweryfikowana
polecam!! fachowe, indywidualne podejście do pacjenta a co najważniejsze skuteczne! Przemiła i konkretna Pani Magda, która ma wiele cierpliwości
Czytaj więcej
" }, { "@type": "ScholarlyArticle", "isPartOf": "#issue", "description": "", "sameAs": "https://rehabilitacja.rehab/warszawa", "about": [ "Rehabilitation", "Opinie" ], "name": "Opinie", "author": "Rehabilitacja Warszawa" } ] }

Jeśli każda aktywność kończy się cierpieniem

Zadzwoń i umów się na wizytę, szybko podjęta rehabilitacja radykalnie skraca czas powrotu do zdrowia.